Takie stare zboże
źródło: Tygodnik Płocki
2017-07-25r.
Liczne, drobne ziarenka prosa po wyłuskaniu zamieniają się w złotą, jaglaną kaszę. Prosem żywili się ludzie od bardzo dawna, bo już ok. 7000 lat p. n. e. zbierano je w stanie dzikim w północnej części Chin oraz w Japonii. Ryż, tak bardzo kojarzony z Azją, początkowo był specjalnością tylko południa kontynentu. Około 4500 lat p. ... Artykuł Takie stare zboże pochodzi z serwisu Gazeta Tygodnik Płocki - www.tp.com.pl.
zobacz więcej DrukujPolecamy
- Agregaty Płock
- Akumulatory Płock
- BHP - usługi
- Biuro Rachunkowe
- Domy Grabiny Zameczek
- Drony Płock
- Grawer - zegarmistrz
- Hotel Tumski
- Kamerzysta Płock
- LBN PróbMet
- Piekarnia, Sklep spożywczy
- PIWPOL
- Polskie Biuro Podróży Płock Sp. zo.o.
- Pozycjonowanie firm
- Pozycjonowanie stron
- Salon Zegarmistrzowski Ludomir Lewandowski
- Stylowe Meble Płock
- szkolenia.plock.pl
- wodawcenie.pl
- Wyceny, Rzeczoznawstwo