Pestycyd w brokułach, bakteria coli w tatarze, salmonella w indyku, szkło, pleśń i martwe szkodniki w buraczkach…
źródło: PetroNews
2020-10-17r.
Główny Inspektor Sanitarny wydał ostrzeżenia, dotyczące żywności często spożywanej przez Polaków. Warto sprawdzić, czy nie mamy poniższych produktów w domowych zapasach. Chlorpiryfos w partii mrożonych brokułów W wyniku urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej, stwierdzono przekroczenie najwyższego dopuszczalnego poziomu pozostałości pestycydu – chlorpiryfosu w jednej partii mrożonych różyczek brokułów. - Na podstawie oceny ryzyka Narodowego Instytutu [...]
zobacz więcej DrukujPolecamy
- Agregaty Płock
- Akumulatory Płock
- BHP - usługi
- Biuro Rachunkowe
- Domy Grabiny Zameczek
- Drony Płock
- Grawer - zegarmistrz
- Hotel Tumski
- Kamerzysta Płock
- LBN PróbMet
- Piekarnia, Sklep spożywczy
- PIWPOL
- Polskie Biuro Podróży Płock Sp. zo.o.
- Pozycjonowanie firm
- Pozycjonowanie stron
- Salon Zegarmistrzowski Ludomir Lewandowski
- Stylowe Meble Płock
- szkolenia.plock.pl
- wodawcenie.pl
- Wyceny, Rzeczoznawstwo